Sokol Nový Malín 0:5(0:2) SK Bludov

Po nevydařeném utkání s Libinou vyjeli muži na další venkovní utkání do Nového Malína. Na poslední prohru 0:5 odpověděli tím nejlepším způsobem. Výhrou 5:0. Zápas opět ohodnotil, tentokrát mnohem pozitivněji, trenér SK Bludov Jiří Kohout.

„Spokojenost. Myslím, že to byla pro fanoušky adekvátní omluva. Kluci předvedli soustředěný výkon a kvalitní hru, nedohadovali se s rozhodčím a dokráčeli si v poklidu k vítězství. Byly to pro nás povinné tři body a jsem rád, že jsme je získali bez větších komplikací. A to i přesto, že jsme neměli k dispozici všechny hráče. Někteří zranění, brankář Pavel odchytal také ne zcela fit. Všechny musím pochválit. Bylo tam srdíčko. Kluci, kteří nemohli hrát, tak přijeli tým podržet, a tak to má vypadat, mám z toho velkou radost.“

Trenér SK Bludov Jiří Kohout

Sestava: Pavel Hegedus(K) (70′ Tomáš Horáček), Milan Adam (67′ Adam Kolek), Miroslav Hél, Jakub Vejrosta, Jan Kvapil, Martin Stuchlý, Radim Hojgr, Leopold Schwarzer(B), Stanislav Sadil, Libor Svoboda (70′ David Kohout), Svatoslav Valenta (75′ Matyáš Sadil)

Branky: 18′ Stanislav Sadil, 40′ 59′ 61′ Leopold Schwarzer, 83′ David Kohout

ŽK: Radim Hojgr, Stanislav Sadil


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *