SK Bludov 5:0(1:0) Sokol Vikýřovice

Další úspěšné utkání má za sebou výběr mužů SK Bludov, když si v 8. kole KEDUL 1.B.třídy skupiny C poradil s týmem Vikýřovic a nasázel mu pět branek, zatímco do té vlastní žádnou nepustil. Přestože se i tak hrálo v těžkých podmínkách na promočeném hřišti, před začátkem utkání přestalo pršet a klání starších žáků proti Rovensku se odložilo na středečních 17 hodin, což pomohlo udržet trávník v přijatelném stavu a dalo možnost vidět kvalitní utkání. V něm se domácímu celku povedlo jít do vedení již po devíti minutách po trefě Martina Stuchlého a jednobrankový náskok zůstal až do konce první půle. Gólové hody začaly až v druhém poločase a do branky Vikýřovic se SK Bludov povedlo napálit další čtyři kousky. Brankový apetit stále nepřešel Stanislava Sadila, kterému se v rozmezí třiadvaceti minut povedlo zaznamenat hattrick.

„Byl to výborný týmový výkon, každý jeden hráč týmu si zaslouží velkou pochvalu, protože jsme opět odehráli kvalitní zápas přesně podle pokynů v kabině před zápasem. Jsem rád, že byla opět možnost prostřídat téměř celou střídačku. Je super, že máme velký kádr, jedinou nevýhodou je ale to, že tak nemůžou dostat prostor všichni, přestože na tréninku makají a zaslouží si to. Jsem proto rád za zápas jako tento, kdy byla možnost využít všech pěti střídání. Příští týden nás čeká těžké utkání v Bernarticích proti domácímu celku, který si bude brousit zuby na body, aby se mu povedlo na nás v tabulce dotáhnout. Doufáme, že utkání proběhne a sportovní klání nedostanou stopku. Snad se podaří dohrát všech šest zbývajících zápasů. Byla by pro kluky obrovská škoda, kdyby opět přišli o skvěle rozehranou sezónu stejně jako vloni ještě pod vedením trenéra Aleše Žaitlíka,“ uvedl kouč A týmu SK Bludov Jiří Kohout.

Sestava: Pavel Hegedus(P), Milan Adam (79′ Adam Kolek), Daniel Španihel, Miroslav Hél (70′ David Kohout), David Bartošek (83′ Radim Hojgr), Ondřej Miterko (86′ Milan Gallo), Václav Wagner (60′ Svatoslav Valenta), Leopold Schwarzer(K), Martin Stuchlý, Jakub Vejrosta, Stanislav Sadil

Branky: 9′ Martin Stuchlý, 46′ Václav Wagner, 52′ 71′ 75′ Stanislav Sadil

Kategorie: Muži

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *