Sokol Bernartice 5:1(3:0) SK Bludov

Mužský A tým SK Bludov čekalo těžké utkání. To bylo jasné již před úvodním hvizdem. Na hřišti ve Vidnavě, které se dočasně stalo domovem fotbalistů Bernartic, na nás čekal kvalitní kádr, který si brousil zuby na tři body a dotáhnutí se na čelo tabulky. A bohužel pro hráče Bludova se mu to povedlo. Domácí Bernartice do zápasu vlétly jak blesk a již po osmi minutých svítilo na tabuli skóre 2:0, do poločasu se navíc družstvu povedlo zamířit přesně ještě jednou. Nic se nezměnilo ani v půli druhé a týmu, který do dnešního zápasu okupoval třetí místo tabulky, se povedlo přidat ještě další dva zásahy. Výsledek v posledních minutách jen kosmeticky upravil Stanislav Sadil a svým dalším gólem v sezóně zastavil skóre na stavu 5:1 pro domácí tým. Bernarticím se tak v tabulce povedlo dotáhnout na SK Bludov a o skóre dokonce sešoupnout na druhé místo. Výsledek je také hozenou rukavicí pro TJ Postřelmov, který se zítra v případě vítězství proti Žulové může podívat na první flek tabulky.

Co si o zápasu myslí trenér Jiří Kohout? „Dostali jsme na kožich. Soupeř byl lepší, byli dřív v soubojích, u přihrávek. Hráli opravdu výborně. Nemůžeme se na nic vymlouvat, prostě se nezadařilo. Byl to kvalitní zápas a Bernartice si zaslouží potlesk. Zároveň musím podotknout, že se k nám soupeř choval opravdu krásně. Nic ale není ztraceno. Nejtěžší zápasy máme za sebou, uvidíme co zítra Postřelmov. Moc bych chtěl také poděkovat divákům, kteří s námi tu dálku jeli.”

Sestava: Pavel Hegedus(B), Milan Adam, Daniel Španihel, Miroslav Hél (24’ Ondřej Miterko), Radim Hojgr (46’ Adam Kolek), Svatoslav Valenta, Libor Svoboda (71’ David Kohout), Leopold Schwarzer(K), Martin Stuchlý, Radim Polášek (14’ Jakub Vejrosta), Stanislav Sadil

Branky: 81’ Stanislav Sadil

Kategorie: Muži

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *