SK Bludov 2:1(2:0) Sokol Sudkov

Neúspěšný výsledek z Bernartic hodit za hlavu, otřepat se a do utkání se Sudkovem na domácím hřišti vstoupit opět v plné síle. Cíl mužů SK Bludov byl jasný – odčinit prohru z minulého kola. A povedlo se. V nevlídném počasí na těžkém terénu odehráli svěřenci trenéra Jiřího Kohouta kvalitní utkání, z kterého vykvetla kýžená úroda – tři body do tabulky. Domácím se dařilo zejména v prvním poločase a po dvou brankách nejlepšího střelce týmu Stanislava Sadila vypadal poločasový výsledek velice slibně. Těžký zápas zdramatizoval hostující Adam Krňávek, jenž po faulu v pokutovém území snížil z penalty na 2:1 ve prospěch SK Bludov. Výsledek se však už nezměnil a body tak zůstaly na kopačkách domácích. A po zaváhání našich posledních přemožitelů Bernartic jde o výsledek obzvlášť důležitý!

„Byl to opravdu těžký zápas. Musím kluky pochválit, že hodili minulou prohru za hlavu a utkání zvládli. Terén byl těžký, nebylo lehké hrát hezký fotbal. Kluci ze Sudkova si o nás zároveň asi hodně zjistili a obzvlášť si dávali pozor na našeho nejlepšího střelce Standu Sadila. Hned několikrát ho atakovali hraničními zákroky, utkání nakonec nedohrál. Myslím si, že rozhodnutí rozhodčích nebyla vždy správná, bylo tak ale na obou stranách. Penalta byla asi nařízená správně, zákrok na hráče Sudkova tam byl. Z výsledku mám ale velkou radost. Z šatny od našich kluků se navíc ozývá, že zaváhaly Bernartice, což nám v tabulce pomůže,“ uvedl trenér SK Bludov Jiří Kohout.

Sestava: Pavel Hegedus(B), Milan Adam, Daniel Španihel, Jakub Vejrosta, Martin Doskočil, Martin Stuchlý, Václav Wagner, Leopold Schwarzer(K), Miroslav Hél (75′ Adam Kolek), Stanislav Sadil (75′ David Kohout), David Bartošek

Branky: 20′ 38′ Stanislav Sadil

ŽK: Milan Adam, Martin Stuchlý, David Bartošek

Kategorie: Muži

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *